Általános Szerződési Feltételek

Amennyiben nincs eltérő írásos megállapodás, a jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) alkalmazandóak a freebirdsagency.com weboldalt üzemeltető Zsuzsanna Toth (Jogtulajdonos vagy Szolgáltató) által kínált ajánlatokra, nyújtott szolgáltatásokra, tréningekre, valamint minden, a szolgáltató által kötött szerződésre.

Utolsó frissítés: 2024. május 26.

FIGYELEM: A Felhasználási Feltételek jogilag kötelező érvényűek. Az Ön felelőssége, hogy elolvassa ezeket a feltételeket, különösen termékeink vásárlása, használata vagy hozzáférése előtt, beleértve az online tanfolyamokat is.

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A honlap üzemeltetője: Zsuzsanna Toth, autonomo 38418 Toscal-Longuera, Los Realejos, Calle Puerto de la Cruz 11., SC Tenerife, España NIE/NIF: Z0071282X
EORI: ESZ0071282X

A weboldalon kizárólag felnőtteknek szóló képzéseket kínálunk, ezért a felhasználónak legalább 18 évesnek kell lennie. Kiskorúak hozzáférése a weboldalunkhoz a felhasználási feltételek megsértésének minősül, és fenntartjuk a jogot, hogy megszüntessük az Ön hozzáférését, ha ilyen problémát észlelünk.

A weboldal használata saját felelősségére történik. Webhelyünket a Kajabi rendszerben, egy megbízható platformon tároljuk, és mindent megteszünk az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Azonban nem vállalunk felelősséget a weboldal egyéni használata során tapasztalt biztonsági problémákért. Az Általános Szerződési Feltételek bármikor módosíthatóak.

Önnek jogilag kötelező betartania a jelen Felhasználási Feltételeket, függetlenül attól, hogy elolvasta-e vagy sem. Ha nem ért egyet valamelyik feltétellel, kérjük, írjon nekünk a [email protected] e-mail címre, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az Ön nevét, e-mail címét és hozzáférését weboldalunkhoz és ajánlatainkhoz.

A TANFOLYAM HASZNÁLATA 

Amikor Ön megvásárol egy ajánlatot tőlünk, ezzel egyidejűleg elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket. Az ajánlat megvásárlásával és a hozzáféréssel Ön kifejezetten és folyamatosan beleegyezik abba, hogy betartja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint a felelősség- és adatvédelmi nyilatkozatokat.

SZELLEMI TULAJDONRA VONATKOZÓ KÖZLEMÉNY

Minden kép, szöveg, design, grafika, védjegy és szolgáltatási védjegy Zsuzsanna Toth, vagy a hozzájuk rendelt jogosult tulajdona. Szellemi tulajdonunk felhasználása részben vagy egészben a szövetségi törvény megsértését jelenti. Az ezen az oldalon található anyagok módosítása illegális és jogi lépéseket tehetünk, beleértve pénzügyi szankciókat és/vagy eljárást, amely arra kényszeríti Önt, hogy azonnal hagyja abba szellemi tulajdonunk használatát.

Szellemi tulajdonunkat egyértelműen és nyilvánvalóan felhasználhatja webhelyünkön, valamint hivatkozásokkal azokra az oldalakra, ahol az anyagok, tervek, képek, szövegek, idézetek vagy bejegyzések találhatók. Ön azonban soha nem állíthatja, hogy saját vagy egyedi alkotásként használja szellemi tulajdonunkat, még ha forrásmegjelölést is használ.

KORLÁTOZOTT ENGEDÉLY

Minden anyag, fizetős vagy ingyenes, amelyhez hozzáfér ezen vagy bármely kapcsolódó domainen, Zsuzsanna Toth kizárólagos tulajdona vagy engedélye alá tartozik.

Az egyértelműség kedvéért: Weboldalunk elrendezése, dizájnja, megjelenése, grafikái, ikonjai, videói, logói, címsorai és védjegyei jogvédettek. Ön nem másolhatja vagy reprodukálhatja weboldalunk, programjaink, termékeink, szolgáltatási anyagaink vagy kapcsolódó kommunikációink bármely részét.

Ön korlátozott, nem átruházható, nem kizárólagos, visszavonható licencet kap, amely kizárólag nem kereskedelmi célú felhasználásra vonatkozik, hogy hozzáférjen az általa megvásárolt vagy választott ajánlat tartalmához vagy anyagához. Ha Ön túllépi ezt a licencet, olyan jogsértést követ el, amely jelentős kárt okoz nekünk, és jogunkban áll kártérítést követelni.

ENGEDÉLYKÉRÉS A TARTALOM HASZNÁLATÁHOZ

Ha szeretné felhasználni, közzétenni vagy hozzáférni bármelyik tartalmunkhoz, ajánlatunkhoz vagy kapcsolódó anyagunkhoz, akkor engedélyt kell kérnie tőlünk a használat megkezdése előtt a [email protected] e-mail címen.

POLGÁRI ÉS BÜNTETŐJOGI SZANKCIÓK

Bár ajánlatunkat nem lehet kézben tartani és elvinni, annak ellopása, megsértése vagy bármely más módon történő megsértése a jelen Általános Szerződési Feltételek megsértését jelenti. Fenntartjuk a jogot, hogy a jogsértőket a büntetőjogi vagy polgári jogi törvények által megengedett legteljesebb mértékben felelősségre vonjuk. Az ezzel kapcsolatos jogi keretet az EU jogszabályok és Spanyolország (Kanári-szigetek) jogi rendelkezései biztosítják.

AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSAI

Bármilyen hozzászólás, fénykép, videó vagy egyéb anyag elküldésével bármely, általunk birtokolt vagy üzemeltetett webhelyre vagy platformra, beleértve, de nem kizárólagosan, harmadik felek oldalait, mint például Facebook csoportjainkat vagy online platformjainkat, amelyeket ajánlataink terjesztésére használunk, beleegyezését adja ahhoz, hogy anyagait újraközzétegyük részben vagy egészben, hacsak nem jelzi kifejezetten, hogy ezt nem tehetjük meg.

BIZTONSÁG

Önnek kell gondoskodnia felhasználóneve és jelszava védelméről a lopás és egyéb jogosulatlan felhasználás ellen. Nem tárolunk teljes hitelkártyaszámokat vagy egyéb fizetési információkat, ezeket harmadik féltől származó szolgáltatók, mint például a Stripe vagy a PayPal, dolgozzák fel. Ön vállalja a fizetési adatokkal kapcsolatos összes kockázatot és felelősséget, és elfogadja a harmadik féltől származó fizetésfeldolgozó vonatkozó használati feltételeit.

ÁLTALÁNOS NYILATKOZAT

A törvény által megengedett legteljesebb mértékben kizárunk minden felelősséget bármilyen közvetlen, közvetett vagy következményes veszteségért vagy kárért, amelyet Ön vagy mások szenvednek el ajánlatainkkal kapcsolatban. Nem vagyunk egészségügyi, jogi, pénzügyi vagy egyéb szakértők, és ha igen, ajánlataink során nem nyújtunk szakmai szolgáltatásokat. Ez az ajánlat kizárólag oktatási és szórakoztatási célokat szolgál, és nem tekinthető orvosi, jogi vagy pénzügyi tanácsadásnak.

HARMADIK FÉL NYILATKOZAT

Elfogadja és elismeri, hogy nem vállalunk felelősséget egyetlen más résztvevő vagy felhasználó – beleértve Önt is – rágalmazó, sértő vagy jogellenes magatartásáért.

TECHNOLÓGIA NYILATKOZAT

Ésszerű erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy modern és megbízható technológiát, szoftvert és platformokat biztosítsunk Önnek. Technológiai hiba esetén azonban Ön elfogadja, hogy nem vállalunk felelősséget a hiba miatt, és bár mindent megteszünk, hogy segítsünk, néhány technológiai probléma a mi ellenőrzésünkön kívül esik.

PÉNZÜGYI RENDELKEZÉSEK VISSZATÉRÍTÉSEK

Komolyan vesszük a befektetéseket, és nagyra értékeljük, ha ugyanolyan komolyan veszi az Ön által elköltött időt és erőforrásokat. Az általunk nyújtott szolgáltatások és termékek jellege miatt nem jár automatikusan 14 napos visszatérítés. Ha nem elégedett a termékkel vagy szolgáltatással, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a [email protected] e-mail címen. Ha a visszatérítési kérelme sikeres, akkor az összeget általában ugyanazzal a módszerrel térítjük vissza, amelyet eredetileg a vásárláshoz használt.

LICENCEK

Visszatérítési kísérlet esetén Ön kifejezetten elfogadja, hogy elveszíti a bónuszainkat és társult anyagainkat, amelyeket az eredeti vásárlásért adtunk és azok díját felszámítjuk.

ADATVÉDELEM ÉS ADATKEZELÉS

Önnek tudomásul kell vennie, hogy az Ön által megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük. Az Ön személyes adatainak gyűjtése, tárolása és feldolgozása során minden szükséges óvintézkedést megteszünk az adatok biztonságának garantálása érdekében. Adatait nem adjuk tovább harmadik feleknek, kivéve, ha erre jogi kötelezettségünk van, vagy az Ön előzetes hozzájárulását megszereztük.

Tárhelyszolgáltató, Hírlevélszoftver szolgáltató
Kajabi, LLC
2860 Michelle, Suite 110
Irvine, California 92606
USA
Adatvédelmi tájékoztató: Kajabi's Online Privacy Policy
Weboldal: www.kajabi.com
Email : [email protected]

Bankkártyás fizetés szolgáltatója
Stripe, Inc.
185 Berry Street, Suite 550,
San Francisco, CA 94107
USA
Weboldal: www.stripe.com
Adatvédelmi tájékoztató: Privacy Policy - Hungary | Stripe | Hungary
Email: [email protected]

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett veszteségért, kárért, ami a weboldalunk vagy az általunk kínált szolgáltatások használatából, vagy annak használatra képtelenségéből adódik, beleértve a technikai hibákat vagy az adatok elvesztését is.

VÁLTOZÁSOK ÉS MÓDOSÍTÁSOK

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk, frissítsük vagy visszavonjuk az Általános Szerződési Feltételeket anélkül, hogy erről előzetesen értesítenénk. A módosítások érvénybe lépésének dátumától kezdve az új feltételek az Ön és minket is kötik. A weboldalunk rendszeres látogatásával Ön elfogadja a módosított Általános Szerződési Feltételeket.

VITÁS HELYZETEK RENDEZÉSE

Bármely, az Általános Szerződési Feltételekkel vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatos vita esetén először közvetlenül velünk kell kapcsolatba lépnie a megoldás érdekében. Ha a vita nem oldódik meg kölcsönösen elfogadható módon, akkor a felek egyeztetnek a bírósági úton kívüli vitarendezés lehetőségeiről.

JOGSÉRTELMEK BEJELENTÉSE

Ha úgy véli, hogy jogsértés történt, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a [email protected] e-mail címen. Minden bejelentést komolyan veszünk és azonnali vizsgálatot indítunk.

ALKALMAZANDÓ JOG ÉS ILLETÉKES BÍRÓSÁG

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Ön használatát a Spanyol jogszabályok szabályozzák. Minden vitában az illetékes bíróság a Kanári-szigeteken lévő bíróság lesz.