GRAFIKUSOKNAK, HONLAPKÉSZÍTŐKNEK, VIRTUÁLIS ASSZISZTENSEKNEK, OKTATÓKNAK, TANÁCSADÓKNAK, MINDENKINEK, AKI AZ IDEJÉT ONLINE SZOLGÁLTATÁSKÉNT ADJA EL

Alkalmazd ezt a módszert az árazásodban és kérj több pénzt, mint amennyit eddig mertél!

Ugyanis szinte biztos, hogy most meglehetősen alulárazod magad, ezt Te is tudod, máskülönben nem lennél itt! Megmutatom, hogyan számold ki az áraidat reálisan és hogyan cseréld le az állandóan alkudozó, akadékoskodó ügyfélállományt jól fizető, problémamentes ügyfelekre!

ERRE VAN A LEGNAGYOBB SZÜKSÉGEM!

A kurzus célja

A VALÓS ÁRAID MEGHATÁROZÁSA

Megkapod azt az módszert, amivel végre nem saccolgatni fogsz, hanem a költségeid figyelembevételével fogod tudni pontosan kiszámolni azt az órabért, amit el kell kérned a munkádért!

A HATÁRAID TISZTÁZÁSA

Képessé válsz a vállalkozásodban a határaid kijelölésére, megtartására. Ez nagyon fontos, hogy alapvetően sokszor azért keresel rosszul, mert nem tisztáztad magaddal, hogy ezek hol vannak!

ÉRTÉKFELTÁRÁS A VÁLLALKOZÁSODBAN

Felismered, hogy mik a valódi értékeid és hogyan határozd meg ezek alapján a jövőben az áraidat és azt is, hogy kik azok, akik értélelik és meg is fizetik ezeket a szolgáltatásaidat

AZ ÁRAZÁS TECHNIKA ELSAJÁTÍTÁSA

Nem csak az ár számít! Sokkal jobban számít a sorrend, a tálalás vagy a kommunikáció! Megmutatom, hogy hol csúszik el a leggyakrabban egy árajánlat, így sokkal tudatosabb leszel ebben is!

PONT ERRE VAN SZÜKSÉGEM!

Szolgáltató vagy és gyakran morfondírozol ilyesmiken?

 • Félsz, hogy az áraid túl magasak, amelyek elriasztják az ügyfeleket vagy épp túl alacsonyak, amelyek ártanak az üzletmenetednek?
 • Nehezen tudod meghatározni az áraidat - nem tudod, hogy mikor és mennyi órát számíts fel, hogyan alkoss csomagajánlatokat, mikor adj kedvezményt, hogyan akciózz?
 • Ha egy árajánlat kiküldése előtt rád tör az imposztor szindróma és lekerekíted a számokat, hogy biztosan elfogadják és még így is nagyon rossz az elfogadási arány?
 • Nem tudod az áraidat szóban kimondani, hebegni-habogni, magyarázkodni kezdesz, amitől még a maradék önbizalmad is elszáll...
 • Gyakran érzed magad alulfizetve, gyakran mész bele számodra előnytelen alkuba vagy méltatlan helyzetbe, csak, hogy valami pénzt keress?
 • Hogy lehet az, hogy egyes versenytársaid kétszer, ötször vagy akár tizenötször többet kérnek egy-egy szolgáltatásért? És nem csak kérnek, az ügyfeleik szinte önként és dalolva meg is fizetik őket! Míg neked csak problémás ügyfelek jutnak, akik még alkudoznak is az amúgy is alulárazott ajánlataidból...

El tudod képzelni, hogy sokkal több pénzért kevesebbet dolgozz?

Ehhez meg kell változtatnod a gondolkodásod! Igen, már megint ez! Ugyanis a legtöbben alkalmazottként árazzátok magatokat, mint egy állást - van heti 40 órám, akkor 40x akármennyi az, amit meg tudok keresni. Ha bevállalom, hogy “fusizok” a saját vállalkozásomban vagyis hajnalban vagy éjjel is dolgozom, hogy el tudjam végezni azt, amivel meg tudok annyit keresni, hogy ki tudjam fizetni a számláimat, akkor ez legyen 50 óra. 

Ezt az 50 órát próbálod pénzzé tenni, ami amint bármi probléma van - beteg leszel, beteg a gyerek, elmennél pihenni vagy csak nem akarsz pár napig dolgozni, máris csak 25 óra vagy semennyi és buktad a heti bevételed, ami nagyon fájó tud lenni és megbillenti az amúgy sem stabil vállalkozásodat.

EZ AZ ÉN BAJOM IS!

Óradíjban dolgozni szívás

Mindenkinek 24 órája van naponta. Ez az egyik legigazságosabb dolog a földön, ugyanis pont annyi időd van neked is pénzt keresni, mint a másiknak! Viszont ha nincs több eladható órád, akkor bizony ez a megkereshető bevételeid is maximálja! 

Ugyanis van egy lélektani határa is az elkérhető óradíjadnak.

 

Hogyan derítsd fel a valódi kereseti lehetőségeidet, hogy közben kiszabadulj az óradíj fogságából?

Nem kevesebb, mint a saját boldogságod és karriered múlik a válaszon.

Van egy új és más módja annak, hogy úgy alakítsd ki az áraidat, hogy mind számodra, mind az ügyfél számára egy sokkal tisztességesebb díjazás jöjjön létre, ez az 

Értékteremtő árazás

Az értékteremtő árazás során arra összpontosítunk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás milyen értéket képvisel az ügyfeleink életében, hogyan javítja az életminőségét, milyen célokat segít elérni, miben támogatja a vállalkozását stb. 

Az, hogy a piacunk mennyit hajlandó fizetni egy szolgáltatásért, mennyire értékeli azt pedig számos módon befolyásolhatjuk.

A Tudatos árazás = Szárnyaló vállalkozás kurzus neked való, ha:

 • szeretnél magabiztosan árazni és pozicionálni a vállalkozásod
 • készen állsz arra, hogy úgy árazz, hogy az méltó legyen a vállalkozásodhoz és igazságosabb az ügyfeleid számára is
 • hajlandó vagy rá, hogy felülírd azokat a berögzült gondolkodási mintáidat, amelyek gátolnak a megfelelő árképzésben
 • meg akarod dönteni azt az elképzelésed, hogy az embereknek nincs pénze és/vagy nem hajlandóak többet áldozni a te szolgáltatásaidra
 • nem akarod többé máshoz hasonlítgatni magad, csaló módon kutakodni mások árai iránt és egy rakás szerencsétlenségnek érezni magad, ha az áraidról kérdeznek
 • szeretnél végre úgy árazni, hogy élvezhesd a vállalkozásoddal megkeresett pénzt és nyugodt lelkiismerettel költsd magadra, a családodra vagy amire csak szeretnéd!

Mit tartalmaz a Tudatos árazás = Szárnyaló vállalkozás?

Ez a kurzus kizárólag olyan digitális szolgáltatók - grafikusok, honlapkészítők, virtuális asszisztensek, nyelvtanárok, kurzuskészítők, tanácsadók, coachok stb. számára készült, akiknek gondot okoz az áraik kialakítása, fogalmuk sincs, hogy mihez viszonyítsanak és gyakran érzik magukat alulfizetve.

A kurzus 3 modulból áll, amelyek egymásra épülve először abban segítenek, hogy a reális órabéred ki tudd kalkulálni, majd ha ennek alkalmazása már jól megy, egy következő szintre léphess az értékteremtő árazás elsajátításával! 

Mivel az árazás mindkét oldalon erősen pszichológiai kérdés, az utolsó modulban segítek feloldani a téged megkötő blokkokat, illetve azt is elmondom, hogy milyen kommunikációs stratégiával tudod átütni az ügyfelek fejében az árplafont!

1. modul: Hogyan számolj reális óradíjakat a saccolgatás helyett!

Kezdőként ez a legegyszerűbb módszer arra, hogy kiszámold, hogy mennyit is kellene kérned a munkádért! Hagyd abba a tippelgetést és a kamu árajánlat kéréseket, amivel másokhoz hasonlítva próbálod kikalkulálni az áraidat! Ebben a modulban végigvesszük az árazás alapjait, a fix és változó költségeket az online vállalkozásokban és azt is, hogyan határozd meg az áraidat a versenytársaidhoz képest!

Tartalom:
4 x 20 perces videós tudásanyag + munkafüzettel + prezentációkkal

Igyekszem nem rabolni az idődet, ezért rövid, gyorsan befogadható és azonnal megvalósítható anyagokat készítek, amelyekkel egy-egy óra ráfordítással tudsz minőségi változásokat hozni végre az árazásodban!

+ Excel tábla a számoláshoz

Értékalapú árazás kialakítása, szolgáltatásokban

2. modul: Az értékfeltárás a vállalkozásodban: az értékalapú árazás kialakítása

Ebben a modulban végigvesszük a pozicionáláshoz szükséges lépéseket és azt is, hogy milyen üzleti modelleket tudsz kialakítani, hogy kiszabadulj az időd eladásának csapdájából!

Milyen hitrendszerek működtetik az árazásod és gátolják meg a bevételeidet? 

Megtanítalak arra, hogy felismerd azokat a forintosítható értékeid, amiket esetleg eddig ingyen adtál vagy nem számoltál vele értékként, pedig az ügyfeleid örömmel fizetnének értük! Elmesélem, hogy ez a fajta árazás miért előnyös az ügyfeleid számára is és azt is, hogy hogyan alakíthatod ki az értékalapú árazással azt az ügyfélkört, akivel öröm lesz a közös munka!

Konkrét példákkal megmutatom, hogy ismertem fel az értékalapú árazást a saját vállalkozásomban és értem el ezzel, digitális szolgáltatások értékesítésével nettó 100 millió forint feletti éves bevételt! 

Tartalom:
4 x 20 perces videós tudásanyag + munkafüzettel + prezentációkkal

3. modul: Pszichológiai tényezők és technikák az árazásban

Gyakorlati példákkal illusztrálom, hogy milyen pontokon csúszhat el egy árajánlat! Ha a szolgáltatásaidat csomagként értékesíted, akkor azokat hogyan érdemes felépíteni! Hogyan kommunikáld az áraidat? Milyen elemek szükségesek a weboldaladon, amelyek alátámasztják az áraidat?

Ex-webdesignerként ráadásul mutatok neked olyan egyszerű eladási érték növelő technikákat, amikkel ugyanazzal az ajánlattal a többszörösét tudod eladni! 

Tartalom:
4 x 20 perces videós tudásanyag + munkafüzettel + prezentációkkal

 • árajánlat sablonok
 • csomagajánlat sablonok
EZ NAGYON ÉRDEKEL!

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

Tóth Zsuzsanna - röviden Zsu. Vállalkozó vagyok, a szó minden aspektusában. Az életre vállalkoztam és szeretnék mindent kihozni belőle, amit csak lehet.
Nem volt ez mindig így.

Vállalkozó vagyok, közel 20 éve. Ezalatt az idő alatt rengeteget tanultam. Mindenfélét, hiszen egyrészt a tudásomból élek, másrészt önmagamról is nagyon sokat. Sokáig én is kívül kerestem a megoldásokat. Sokáig zavart, hogy másképp gondolkodom. Sokáig hibáztattam a piacot, a körülményeket, ha valami nem sikerült vagy nem tudtam továbblépni, pedig mindvégig én álltam a saját utamban.
A Pixelgyár jelenleg is csodálatos, működő vállalkozás, hálás vagyok hogy van, hogy nem adtam fel már olyan sokszor és hálás vagyok a munkatársaimnak, akik most már működtetik. Párszor felálltunk a földről már, a cég is és én is. Most egy új időszakba léptünk.

A freebirds agency viszont az én igazi örömprojektem. Itt teljesen más céljaim vannak, elsősorban az, hogy átadjam mindazt, amit az elmúlt húsz évben a vállalkozásról, marketingről és önfejlesztésről tanultam - megoldásközpontú vállalkozói gondolkodást adok át neked!

Jelenleg a családommal a  Kanári-szigeteken élem azt, amiről beszélek!

RENDBEN, VELED TARTOK!

BÓNUSZ: Milyen módon érdemes akciózni? Milyen más lehetőségeid vannak az árakciózás helyett?

Ebben a videóban elmondom, hogy mit tegyél, ha kétségbeesésedben nagy számokkal akarnál dobálózni akció gyanánt!

Tartalom: 37 perc videós tudásanyag

Értéke: 49 EUR

AZONNAL KEZDHETED!

267,5 EUR

kb. 106.250 Ft árfolyamtól függően

 • Hozzáférést kapsz a 3 modulhoz a Kajabi online felületén
 • Modulonként 4 x 20 perces videós tudásanyag + munkafüzettel + prezentációkkal
 • Excel tábla a számoláshoz, árajánlat sablonok, csomagajánlat sablonok 
 • Tagságot a Flybirds FB ügyfelek csoportjába, ahol kapcsolódhatsz a többi repülni vágyóval
 • Egyszeri díjért "örökös" hozzáférést kapsz
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • forintos kártyával is tudod fizetni, ha az Visa vagy Mastercard

 • BÓNUSZ: Milyen módon érdemes akciózni? Milyen más lehetőségeid vannak az árakciózás helyett?
  Értéke: 49 EUR
NAGY SZÜKSÉGEM VAN ERRE A TUDÁSRA!

RÉSZLETFIZETÉS - INDULÁS

2 x 144,5 EUR

kb. 2 x 57.550 Ft vagy 115.000 Ft összesen

 • Két részletben való fizetési lehetőség
  (30 napos fizetési különbséggel)
 • Hozzáférést kapsz a 3 modulhoz a Kajabi online felületén
 • Modulonként 4 x 20 perces videós tudásanyag + munkafüzettel + prezentációkkal
 • Excel tábla a számoláshoz, árajánlat sablonok, csomagajánlat sablonok 
 • Tagságot a Flybirds FB ügyfelek csoportjába, ahol kapcsolódhatsz a többi repülni vágyóval
 • Egyszeri díjért "örökös" hozzáférést kapsz
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • forintos kártyával is tudod fizetni, ha az Visa vagy Mastercard


NAGY SZÜKSÉGEM VAN ERRE A TUDÁSRA!