K√©szen √°llsz r√°, hogy szabadj√°ra engedd a k√©pzelŇĎerŇĎd √©s j√°tszva megoldd a v√°llalkoz√°sod probl√©m√°it?

Megtan√≠tom neked, hogyan szabadultam meg a korl√°toz√≥ hiedelmeimtŇĎl! Sokszor megb√©n√≠t√≥ f√©lelmeim, h√≥napokig vagy ak√°r √©vekig tart√≥ elakad√°saim oldottam fel kreat√≠v gondolatk√≠s√©rletekkel, amiket ma m√°r az √©letem minden ter√ľlet√©n alkalmazok!

A problémáid mostantól izgalmas szellemi kihívásokká válnak!

K√ČSZEN √ĀLLOK!

Mit¬†gyakorolhatsz a Flybirds - Tanulj rep√ľlni! j√°t√©k seg√≠ts√©g√©vel?

Megold√°sk√∂zpont√ļ gondolkod√°s

A j√°t√©k arra √∂szt√∂nzi a r√©sztvevŇĎket, hogy gondolkodjanak a lehets√©ges megold√°sokon, √©s seg√≠t nekik abban, hogy gyakorolj√°k a megold√°sorient√°lt gondolkod√°st.

Problémafelismerés és priorizálás

Seg√≠t a r√©sztvevŇĎknek abban, hogy felismerj√©k √©s priorit√°st adjanak a v√°llalkoz√°sukban felmer√ľlŇĎ probl√©m√°knak, √©s r√°√©bressze ŇĎket arra, hogy mely probl√©m√°k ig√©nyelnek azonnali megold√°st.

Döntéshozatali készségek fejlesztése

Seg√≠thet a r√©sztvevŇĎknek abban, hogy fejlessz√©k a d√∂nt√©shozatali k√©szs√©geiket, mivel minden¬†feladatban¬†d√∂nt√©st kell hozniuk a¬†v√°llalkoz√°sukkal kapcsolatban.

√Ėnreflexi√≥ √©s √∂nismereti tapasztalatok

A j√°t√©k seg√≠t a r√©sztvevŇĎknek abban, hogy jobban megismerj√©k saj√°t magukat √©s a v√°llalkoz√°sukat, √©s r√°√©bressze ŇĎket arra, hogy milyen ter√ľleteken van sz√ľks√©g fejleszt√©sre vagy v√°ltoz√°sra.

Mit sz√≥ln√°l, ha a k√∂vetkezŇĎ 5 h√©tben egy folyamatos kreat√≠v flowban megoldan√°d a v√°llalkoz√°sod probl√©m√°it?

R√©g√≥ta kerestem, hogyan oszthatn√°m meg azt a m√≥dszert, amit n√©h√°ny √©ve alkalmazok √©s alapvetŇĎen ellentmond az √°ltal√°nos √ľzletfejleszt√©si technik√°knak.
Ellentmond annak, hogy tervezz meg mindent akkur√°tusan! Amikor kezdŇĎ v√°llalkoz√≥k√©nt √©n ezt csin√°ltam, lelkileg agyonnyomtak a todo list√°k √©s tennival√≥k, ink√°bb h√≥napokig nem csin√°ltam semmit.¬†

Amióta azonban intuitív módon hozom a döntéseimet, azóta sokkal szabadabbnak érzem magam és sokkal jobb döntéseket is hozok, ami a bevételeken is meglátszik!

A probl√©m√°k nem tŇĪntek el az √©letembŇĎl, sŇĎt! De napi szinten oldok meg olyan helyzeteket, amiket r√©gen elk√©pzelhetetlennek tartottam √©s ezzel hatalmas √∂nismeretet szereztem, mire vagyok k√©pes val√≥j√°ban!¬†

Azt√°n egyik nap a szok√°sos ‚Äúford√≠tsuk meg √©s oldjuk meg‚ÄĚ j√°t√©komat j√°tszottam a fejemben egy probl√©m√°m megold√°s√°ra, amikor a homlokomra csaptam, hogy mi√©rt is ne mutathatn√°m ezeket meg nektek is! Abban a pillanatban √©reztem, hogy valami fontosat tal√°ltam! V√©gig ott volt, de mintha aranyat tal√°ltam volna a saj√°t fejemben, √ļgy √∂r√ľltem neki!

√Čs az√≥ta is folyamatos belsŇĎ izgatotts√°got √©rzek, hogy ezt ilyen nagyon egyszerŇĪ √©s sz√≥rakoztat√≥ m√≥don megoszthatom veled!

EZ NAGYON √ČRDEKEL!

Mit takar a¬†Flybirds - Tanulj rep√ľlni! j√°t√©k?

1. szint: K√ČPZELD EL!

EbbŇĎl a j√°t√©kb√≥l megtanulhatod, hogy milyen fontos a pozit√≠v √©s nyitott gondolkod√°s a v√°llalkoz√°sod √©s szem√©lyes tulajdons√°gaid fejleszt√©s√©ben is. A j√°t√©k seg√≠t abban, hogy¬†megl√°sd a lehetŇĎs√©geidet, amelyek tal√°n eddig rejtve maradtak elŇĎtted, √©s inspir√°ljon, hogy merd meg√°lmodni a ‚Äúlehetetlent‚ÄĚ is!

2. szint: P√ĀRHUZAMOS VAL√ďS√ĀG

Soha nem v√°laszthatunk mindent egyszerre. A j√°t√©k egy erŇĎteljes eszk√∂z az √∂nismeret, az √∂n√©rt√©kel√©s √©s a szem√©lyes n√∂veked√©s sz√°m√°ra, amely seg√≠t neked abban, hogy tudatosabban √©s b√∂lcsen hozz d√∂nt√©seket a j√∂vŇĎben!

3. szint: OKOZZ M√ČG NAGYOBB PROBL√ČM√ĀT!

A¬†feladat¬†l√©p√©sei seg√≠tenek abban, hogy m√©lyebben meg√©rtsd a probl√©m√°kat, amelyekkel szembes√ľlsz, √©s r√°vil√°g√≠t arra, hogy sokszor milyen m√≥don j√°rulhatunk hozz√° saj√°t magunk a probl√©m√°k kialakul√°s√°hoz vagy s√ļlyosbod√°s√°hoz.

4. szint: TER√úLJASZTALK√ĀM!

Egy hat√©kony eszk√∂z v√°llalkoz√≥k√©nt, hogy fejleszd a probl√©mamegold√°si, d√∂nt√©shozatali √©s kreat√≠v gondolkod√°si k√©szs√©geid, mik√∂zben m√©lyebb betekint√©st nyersz a saj√°t v√°llalkoz√°sod mŇĪk√∂d√©s√©be √©s a szem√©lyes fejlŇĎd√©sedrŇĎl is remek leck√©t kapsz!

5. szint: MI LENNE HA...?

Ez m√°r egy halad√≥bb szint, a leghasznosabb kih√≠v√°s a v√°llalkoz√°sod szolg√°ltat√°sainak sk√°l√°z√°s√°ban. Nem csak egy sz√≥rakoztat√≥ √©s izgalmas tev√©kenys√©g, hanem egy erŇĎteljes eszk√∂z is a szem√©lyes √©s szakmai fejlŇĎd√©sed elŇĎmozd√≠t√°s√°ra. A j√°t√©k seg√≠t, hogy jobban meg√©rtsd, milyen lehetŇĎs√©gek rejlenek a v√°llalkoz√°sodban, n√∂velje a kreativit√°st √©s az innov√°ci√≥t, fejlessze a probl√©mamegold√≥ k√©szs√©geid, √©s erŇĎsebb√© √©s sikeresebb√© v√°lj mind szem√©lyesen, mind szakmailag.

PONT ERRE VAN SZ√úKS√ČGEM!

Ki vagyok én és miért hallgass rám?

T√≥th Zsuzsanna - r√∂viden Zsu. V√°llalkoz√≥ vagyok, a sz√≥ minden aspektus√°ban. Az √©letre v√°llalkoztam √©s szeretn√©k mindent kihozni belŇĎle, amit csak lehet.
Nem volt ez mindig így.

V√°llalkoz√≥ vagyok, k√∂zel 20 √©ve. Ezalatt az idŇĎ alatt rengeteget tanultam. Mindenf√©l√©t, hiszen egyr√©szt a tud√°somb√≥l √©lek, m√°sr√©szt √∂nmagamr√≥l is nagyon sokat. Sok√°ig √©n is k√≠v√ľl kerestem a megold√°sokat. Sok√°ig zavart, hogy m√°sk√©pp gondolkodom. Sok√°ig hib√°ztattam a piacot, a k√∂r√ľlm√©nyeket, ha valami nem siker√ľlt vagy nem tudtam tov√°bbl√©pni, pedig mindv√©gig √©n √°lltam a saj√°t utamban.
A Pixelgy√°r jelenleg is csod√°latos, mŇĪk√∂dŇĎ v√°llalkoz√°s, h√°l√°s vagyok hogy van, hogy nem adtam fel m√°r olyan sokszor √©s h√°l√°s vagyok a munkat√°rsaimnak, akik most m√°r mŇĪk√∂dtetik. P√°rszor fel√°lltunk a f√∂ldrŇĎl m√°r, a c√©g is √©s √©n is. Most egy √ļj idŇĎszakba l√©pt√ľnk.

A freebirds agency viszont az √©n igazi √∂r√∂mprojektem. Itt teljesen m√°s c√©ljaim vannak, elsŇĎsorban az, hogy √°tadjam mindazt, amit az elm√ļlt h√ļsz √©vben a v√°llalkoz√°sr√≥l, marketingrŇĎl √©s √∂nfejleszt√©srŇĎl tanultam - megold√°sk√∂zpont√ļ v√°llalkoz√≥i gondolkod√°st adok √°t neked!

Jelenleg a csal√°dommal a¬† Kan√°ri-szigeteken √©lem azt, amirŇĎl besz√©lek!

RENDBEN, VELED TARTOK!

Mennyibe ker√ľl?

24,9 EUR

kb. 9500 Ft

  • Hozz√°f√©r√©st kapsz az 5 feladathoz egy z√°rt fel√ľleten
  • 12 nyomtathat√≥ inspir√°ci√≥s k√°rty√°t
  • Tags√°got a Flybirds FB¬†√ľgyfelek¬†csoportj√°ba,¬†ahol kapcsol√≥dhatsz a t√∂bbi rep√ľlni v√°gy√≥val
  • Egyszeri d√≠j√©rt "√∂r√∂k√∂s" hozz√°f√©r√©st kapsz
  • Forintos k√°rty√°val is tudsz fizetni
MEGVESZEM!