Viva la vida libre!

Mar 02, 2024

Újraindul a visszaszámláló: 90 nap múlva új fejezet kezdünk a szabadúszó életünkben!

Október óta küzdök. A vesekő volt annak a fizikai megjelenése, hogy mennyi méreg, csalódás rakódott le bennem az évek alatt, amitől meg kellett szabadulni. Ezzel párhuzamosan kezdtem egy mentorral dolgozni, aki segített tisztázni magammal sok berögzült gondolkodási sémám, ki tudja honnan hozott sérelmeim, hogy elkezdjem tényleg 100%-osan megengedni magamnak, hogy az legyek, aki vagyok. Nem aki szeretnék. Nem akinek gondolnak mások. Hanem aki vagyok.
És ez sokaknak nem tetszik, egy kezemen meg tudom számolni a mellettem maradt embereket.

Ehhez egy ugyanolyan mély félelmet kellett legyőznöm, mint amikor idejöttünk. Azzal, hogy külföldre költöztünk egy nagyon rég, életeken át hurcolt félelmet győztem le, de úgy gondoltam, hogy itt a vége, megcsináltam, készen vagyunk!

Október óta falakba ütközöm, bármerre indulok. Mindegyik azt mondja: nem erre. Tessék, itt egy pofon. Még mindig nem érted? És én nem akartam érteni. Mindegyik pofon után juszt is arra akartam menni, hogy ne kelljen azzal szembesülni, hogy még korántsem vagyunk készen. Ez itt nem a végállomás. Hazudtam saját magamnak, hogy én ezt akarom. Terveket szőttem, hogy a belső hangot elhallgattassam, de minden tervem keresztbe húzta valami.

Görcsösen akartam gyökeret verni a vulkáni sziklában. Minden összegyűrt és sarokba hajított elképzelés után egyre betegebbnek éreztem magam. Egy csapdában, amire igencsak rásegít a sziget adta állandóság érzése, mintha megállt volna az idő.

20 napja igyekszem csak azt venni magamhoz, ami tudom, hogy jó a testemnek - drasztikusan kemény ketogén étrenden vagyok, ami segít tisztábban gondolkodni.

A kedvesem egy epekőtől szabadult meg a héten, amelyet szintén még otthon kezdett el növeszteni a keserűség. Végül tegnap kb. 10 perces Whatsapp beszélgetés alatt került elő a kirakós utolsó darabja. Ez megmutatta, hogy 1 év nyaralásra jöttünk, így a második év csak arra volt jó, hogy ezektől a dolgoktól, amit hurcoltunk magunkkal megváljunk.

Új fejezet kezdődött. Ahogy ebben megállapodtunk, egy ezer kilós teher szakadt le rólam és felszabadultam. ¡Viva la vida libre! 🇪🇸

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.