Viva la vida libre!

Mar 02, 2024

Újraindul a visszaszámláló: 90 nap múlva új fejezet kezdünk a szabadúszó életünkben!

Október óta küzdök. A vesekƑ volt annak a fizikai megjelenése, hogy mennyi méreg, csalódás rakódott le bennem az évek alatt, amitƑl meg kellett szabadulni. Ezzel párhuzamosan kezdtem egy mentorral dolgozni, aki segített tisztázni magammal sok berögzült gondolkodási sémám, ki tudja honnan hozott sérelmeim, hogy elkezdjem tényleg 100%-osan megengedni magamnak, hogy az legyek, aki vagyok. Nem aki szeretnék. Nem akinek gondolnak mások. Hanem aki vagyok.
És ez sokaknak nem tetszik, egy kezemen meg tudom számolni a mellettem maradt embereket.

Ehhez egy ugyanolyan mély félelmet kellett legyƑznöm, mint amikor idejöttünk. Azzal, hogy külföldre költöztünk egy nagyon rég, életeken át hurcolt félelmet gyƑztem le, de úgy gondoltam, hogy itt a vége, megcsináltam, készen vagyunk!

Október óta falakba ütközöm, bármerre indulok. Mindegyik azt mondja: nem erre. Tessék, itt egy pofon. Még mindig nem érted? És én nem akartam érteni. Mindegyik pofon után juszt is arra akartam menni, hogy ne kelljen azzal szembesülni, hogy még korántsem vagyunk készen. Ez itt nem a végállomás. Hazudtam saját magamnak, hogy én ezt akarom. Terveket szƑttem, hogy a belsƑ hangot elhallgattassam, de minden tervem keresztbe húzta valami.

Görcsösen akartam gyökeret verni a vulkáni sziklában. Minden összegyƱrt és sarokba hajított elképzelés után egyre betegebbnek éreztem magam. Egy csapdában, amire igencsak rásegít a sziget adta állandóság érzése, mintha megállt volna az idƑ.

20 napja igyekszem csak azt venni magamhoz, ami tudom, hogy jó a testemnek - drasztikusan kemény ketogén étrenden vagyok, ami segít tisztábban gondolkodni.

A kedvesem egy epekƑtƑl szabadult meg a héten, amelyet szintén még otthon kezdett el növeszteni a keserƱség. Végül tegnap kb. 10 perces Whatsapp beszélgetés alatt került elƑ a kirakós utolsó darabja. Ez megmutatta, hogy 1 év nyaralásra jöttünk, így a második év csak arra volt jó, hogy ezektƑl a dolgoktól, amit hurcoltunk magunkkal megváljunk.

Új fejezet kezdƑdött. Ahogy ebben megállapodtunk, egy ezer kilós teher szakadt le rólam és felszabadultam. ¡Viva la vida libre! đŸ‡Ș🇾

MĂ­toszok Ă©s legendĂĄk a szabaĂșszĂĄsrĂłl Ă©s a digitĂĄlis nomĂĄdok vilĂĄgĂĄrĂłl

SzeretnĂ©d megtudni, hogy neked valĂł e a szabadĂșszĂĄs vagy a digitĂĄlis nomĂĄdok vilĂĄga?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irĂĄnyt mutatni, de a fejekben Ă©s a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnĂ©k szabad lenni

Csatlakozz hozzånk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

SzabadĂșszĂĄs, online szabadsĂĄg, filter Ă©s mindenmentes vilĂĄg - Ă©s sok minden mĂĄs.