Napok óta ki se látszom a szövegírásból

Sep 25, 2023

Napok óta ki se látszom a szövegírásból, elkapott a flow, hogy több, mint 200-an regisztráltatok eddig a workshopra! Köszönöm!

Viszont a testem érzi az ülést, így elkezdtem visszavezetni a mozgást a hétköznapokba, mert ez kell, hogy meglegyen az egyensúly. Anyaként persze jókat mosolygok, hogy csak napi 20 perc kéne jógára, 20 perc relaxációra. Fél óra alatt rendszert lehet vinni a fürdőszoba szekrény fiókjába vagy átválogatni a gyerek nyári ruháit télire (hoppá, ezt már nem kell!), ugyan kinek nincs 30 perce naponta, hogy listába rendezze a teendőit, közben meghallgathatok egy hangoskönyvet vagy egy zoom előadást (igen, tudom!) és persze kell idő az arc és hajápolási rutinra is. Ha marad időm, akkor legyek tüchtig háziasszony, aki minden foltot kiszed és őrizzem a tüzet. Ez mind egyszerre egy olyan nyomás, egy olyan irreális elvárás, aminek nagyon sokan próbálunk megfelelni, mindig sikertelenül.

Kicsit olyan ez, mint a gyors, olcsó és minőségi munka - válassz kettő!

Én most kettőt választottam, mert hosszú távon ezek segítik a legjobban a terveimet.

Az egyik a spanyol tanulás. 200%-ra kapcsoltam, napi 2x20 percet foglalkozom vele. Reggel még teljesen tiszta aggyal, ez az első és ez az utolsó is. Este csak megismétlem a reggel tanultakat, új dolgot nem próbálok tanulni. Elkezdtem élvezettel használni a nyelvet, keresem az érdekes szavakat, imádom a helyi dialektust.

A másik a mozgás, amivel semmi mást nem szeretnék, mint elérni a 2020-as formám. A költözéskor ez a dolog került a sor végére. Nincsenek táv vagy idő vágyaim, nem akarok maratont futni vagy a Teidére, csak hogy legyek olyan fizikai formában. Mert a szellemi terheléshez a másik oldalon fizikai kihívások szükségesek az egyensúlyhoz.

Semmit nem lehet úgy igazán megtanulni, ha nem vagy benne, ha csak egy letudandó feladat. De sokkal többet lehet mindig tanulni, mint amit várunk, ha rászánjuk az időt és beletesszük az energiát.

Futva ráadásul mindig olyan helyekre juthatok el, ahová másképp nem mennék el.

A célnál leülök, nézem ahogy zsong alattam a város, csapkodja az óceán a partot és madarak szállnak a La Orotava völgy felett.

Nálad most mi a prioritás?

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.