Milyen döntések mentén jutottam el az Atlanti-óceán kellős közepére?

Mar 03, 2024

Azért publikálom immáron több éve, hogy milyen döntések mozgatnak, mert egy-egy ilyen poszt után beszélgetések indulnak el. Tegnap is ketten írtak rám, az egyik kedves követőm a segítségéről biztosított ❤️, a másik pedig megköszönte, hogy írok ezekről, mert hasonló, erős belső harcban van, hogy neki vágjanak-e egy új élet lehetőségének.

Ugyanis hatunk egymásra, ez a közösségi média pozitív oldala, hogy hasonló helyzetű, gondolkodású emberek tudnak kapcsolódni.

Heti szinten kapok ilyen üzeneteket, mert sok embernek van elege és keresi azokat, akik előrébb járnak egy úton, akik erőt adnak nekik is, akár csak egy jó szóval. A mai napig örülünk egymás történeteinek azokkal, akik bár a világ különböző pontjaira szóródtak szét, egy ideig együtt mentünk.
Mert ezek tényleg azok a dolgok, amiket a közvetlen környezet nem ért meg és főleg nem támogat, nincs kivel megbeszélni.

Ekkora horderejű döntéseket meghozni hónapok (évek) munkája, állandó vívódása a mozgatórugó ahhoz az élethez, amit a majd külső világ majd évek múlva irigyel, hogy könnyű neked... és fogalma sincs, hogy milyen kemény döntéseket kellett meghoznod mindehhez, mert akkor nem álltak ott vagy talán még beléd is rúgtak.

Ezek a dolgok nem feketék és fehérek. Minden élethelyzet más, a mi családi döntéseink igencsak egyediek annak köszönhetően, hogy ennyire mobilak vagyunk a munkánk miatt. Szerencsések vagyunk... mondják. Pedig ez nem szerencse.
A szerencse az, ha végre nyernék az Eurojackpoton, többet, mint 17 EUR - bár annak is örültem, mert piciben mutatta az irányt, hogy most már kifelé jövök a negatív hullámból. De jobban bízom saját magamban ezügyben.

Kíváncsi vagy, milyen döntések mentén jutottam el az Atlanti-óceán kellős közepére Nógrád megyéből?
Miért ültünk kocsiba és szeltük át Európát egy-egy bőrönddel, miközben előző nap fejezték be a hatalmas, komfortos házunk?
Mi késztet most is arra, hogy változtassunk?
És ami mindenkit érdekel ezekben a sztorikban: Miből? Hogyan működik egy online vállalkozás, ami tényleg lehetőséget ad arra, hogy bárhonnan dolgozhass?

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.