Miért?

Nov 17, 2023

Ma reggel találkoztam egy hirdetéssel. A hirdetéseket vállalkozóként nem letiltani kell, hanem megfigyelni, tanulni belőlük. Ez a szokásos affiliate marketing - hintaágyban, tengerparton, pálmafák között laptoppal tiéd a világ!

Próbáltad ezt már amúgy, hogy mennyire nehéz ezt kivitelezni? Mármint gyakorlatban bemászni egy laptoppal egy hintaágyba és a tűző napon bármi érdemlegeset csinálni? Főleg ha viszi a homokot a szél és tele lesz vele minden hajlatod, a billentyűzeted, a hajad, a szád.

De az álmok nem ilyen gyakorlatiasak nyilván... És igen, kell a lehetőség, hogy kipróbáld!

A konverziós ablak arra futott ki, hogy megmondja a hogyant. Nyilván ez hoz egy csomó feliratkozót (a lista minőségéről, hogy egy teljesen arctalan landingpage hogyan listájára kik iratkoznak fel, ne beszéljünk).

 

Én egy másik kérdést tennék inkább fel, ami sokkal hamarabb elvezet a hogyanhoz, mint egy ilyen weboldalon az ingyenes információ:

Miért?

Miért vagy itt pl. ebben a csoportban? Mi a célod a vállalkozásoddal? A mögöttes célod a pénzkeresésen túl? Milyen életre vágysz?

Ugyanis a miérted teremti meg a hogyant! A hogyan az sokkal könnyebb, ha tisztában vagy azzal, hogy miért is akarod ezt!

A hogyan egy technikai kérdés, hogy ide és ide iratkozz fel affiliate partnerként és szórd a linkeket, mint bolond a lisztet a közösségi felületeken!

Amennyiben azonban a miért szemlélettel csinálod ezt, akkor máris nem technikai kérdés és sokkal eredményesebb is lehet, mert fenntartja a motivációd, míg a hogyan nem.

Péntek reggel kicsit gondolkodj el ezen! Én pedig lemegyek a partra. Nem fekszem be a hintaágyba, csak hallgatom a hullámokat és pontosan tudom, hogy miért.

Tehát, mit szeretnél itt megtanulni? Miért vagy itt a szabadúszó csoportban?

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.