A hétvégén beköszöntött a "kanári tél"

Oct 23, 2023

A hétvégén beköszöntött a "kanári tél", vagyis leesett az az esőmennyiség, amiből május óta gyakorlatilag egy csepp sem. Ez itt pont olyan, mint mikor Magyarországon leesik 5 cm hó és megáll az élet. Nem tudnak esőben vezetni, úgyhogy relax. Bármit akartam ma elintézni, holnap is ráér.

Volt időm elkezdeni összerakni az árazásos anyagot, amit egy először egy kicsi valaminek szántam, de annyi mindent szedtem össze, hogy végül egy kurzus lett belőle! Olyan izgatott vagyok, hogy ez így összeállt a fejemben. Imádni fogom, hogy rengeteg embernek lesz segítség! Tudod ez nagyon fontos, amikor csinálsz valamit, hogy vissza is töltődj általa!

Tudatos árazás = Szárnyaló vállalkozás! lett a címe, mert úgy gondolom, hogy ha megtanulod értékelni azt, amit nyújtasz és megtalálod azt a közeget, amelyik ezért boldogan fizet, akkor valóban szárnyalni fogsz! Kérdés, hogy készen állsz-e erre?

https://www.freebirdsagency.com/skypricing

Az árazás ugyanis nem csupán számok játéka. Sokkal több annál: művészet, tudomány és egy pszichológiai eszköz, amely mélyen befolyásolja a vállalkozások sikerét és az ügyfelekkel való kapcsolatot. A digitális korban, ahol az információk pillanatok alatt terjednek és a verseny csak egy kattintásnyira van, az árazás még soha nem volt ennyire kritikus tényező.

Az ár egy üzenet. Egy ígéret. Egy értékjelző. Az árad nem csak a költségek és a kívánt haszon tükröződése, hanem az ügyfelekkel való kommunikációd eszköze is. Az ár kommunikálja a termék vagy szolgáltatás értékét, minőségét és pozícióját a piacon.

Az online szolgáltatók számára, mint például grafikusok, szövegírók, virtuális asszisztensek és tanácsadók, az árazás különösen összetett kihívást jelent. Hogyan árazzunk meg egy digitális terméket vagy szolgáltatást, amelynek nincsenek fizikai költségei? Hogyan kommunikáljuk az árainkat egy olyan piacon, ahol a verseny egyre növekszik?

Voltam a cipődben. Kértem ki sunnyogva ajánlatokat másoktól. Próbáltam valahová igazítani magam, de nagyon sokáig csak vergődtem ezzel a kérdéssel is. Egy időben iszonyúan sok árajánlatot adtam ki, sikertelenül. Voltam már kreatív tervező, oktató és tanácsadó is. A legtöbb szolgáltatásom ma sikersztori. Ami nem, abból pedig hatalmas tapasztalatokat szerzek, amelyekről szintén beszélni fogok. A következő két hetet ennek az anyagnak az összerakásával töltöm, úgyhogy még képlékeny, amiről szeretnél tanulni az árazás kapcsán, az lesz benne, ha megírod nekem mi az!

 

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.