Hétfői vállalkozásfejlesztő játék

Sep 18, 2023

Hozok egy kis hétfői vállalkozásfejlesztő játékot - ehhez kérlek olvasd végig a posztot!

 

Közel ezren vagyunk a csoportban. Ez a szám pontosan mutatja a számomra, hogy milyen sokan érdeklődtök a digitális munkák és vállalkozási formák iránt. Sokan már most is vállalkozók vagytok, akiknek - bárhol is tartanak - folyamatosan szükségük van arra, hogy naprakészek és motiváltak legyenek az üzletük fejlesztésében.

A világ fejlett országaiban ugrásszerűen megnőtt a szabadúszók száma a covid óta. Az Egyesült Államokban a munkaerő több mint egyharmada(!) szabadúszó vagy minimum home officeban dolgozó munkavállaló (59 millió ember).

Ez a fajta munka sosem látott szabadságot ad az embereknek, hiszen lehetővé teszi, hogy szabadon választott tempóban éljék az életüket. Te döntöd el, hogy mikor túlórázol, mikor mész orvoshoz, nem kell bevinned betegen a gyereket és nem rúgnak ki, a saját belső ritmusodnak megfelelően dolgozhatsz korán reggel vagy ha bagoly típus vagy, soha többé nem kell korán kelned!

15 évig voltam szabadúszó webdesigner, azonban 20 éve vagyok vállalkozó! Azért kezdtem vállalkozni, hogy megvalósítsam azt, ahogy most élek! Azt a szabad állapotot, hogy “azt csinálok, amit akarok” - a Pixelgyár mostanra egy remek, kvázi önjáró vállalkozás, amelyet kollégáim üzemeltetnek, akik mindannyian távmunkában teszik ezt évek óta, Magyarország és Európa különböző pontjairól.

Élvezem, hogy itthonról dolgozhatok, főleg mert ez az itthon lassan 1,5 éve a Kanári-szigeteken, az Atlanti-óceán partján van. A gyerekeimet egy brit magániskolába járathatom és végre utazhatok - a nyáron bejártuk fél Európát. Annyi időt tölthetek a családommal, amennyit csak szeretnék és amire szükségük van tárgyi vagy élmény formában meg tudom adni nekik. De legfontosabb célul azt tűztem ki, hogy végre stresszmentes, kiegyensúlyozott életünk legyen.

Ezeket nem azért írom, hogy dicsekedjek!

Sőt, több kiégésen vagyok túl, az éremnek mindig két oldala van! Azért írom, hogy amit nekem 20 évbe telt elérni, azt Te ma már sokkal gyorsabban elérheted! Sose gondoltam, hogy a vállalkozásom ekkorára nő, sose gondoltam, hogy emberek ezreit fogjuk évente tanítani.

Amiért a freebirds agency létrejött az az, hogy szeretném végre egy helyre gyűjteni a választ, az állandó kérdésre, hogy csináltam?

Hogy lehet egy nógrád megyei kis faluból, három gyerekes anyaként, a kisszobából felépíteni egy olyan online vállalkozást, mint a Pixelgyár, amely évi több, mint százmillió forintos árbevételt generál - fizikai termék nélkül? Az árbevétel amúgy csak egy szép szám, a lényeg, hogy akkor lesz hosszú távon fenntartható a vállalkozásod, ha a profitod mellett jobbá teszed vele az emberek életét!

Ugyanerre a “receptre” jött létre a Kurzusmentor tanácsadói szolgáltatásom, amelyben az online kurzusok marketingjében szerzett tapasztalataim osztottam meg oktatókkal, trénerekkel, tanfolyam készítőkkel - kimaxolva egy egyéni vállalkozást.

Most egy új életszakaszban vagyok, szeretném szélesebb körben megosztani a tudásom, ehhez hoztam létre az új, kanári vállalkozásom.

Én elmeséltem ki vagyok és mi a célom, most Te jössz! Legyen ez egy olyan poszt, ahol szabadon reklámozhatod magad egy komment erejéig, hiszen

  1. nagyon fontosak a hasonló csoportok, a tapasztaltabbak már tudják, hogy komoly üzletek is születhetnek egy ártatlannak tűnő kommentből
  2. gyakorold, hogy megnyilvánulsz, hogy bemutatkozol, hogy összefoglalod azt mivel foglalkozol, méghozzá röviden, tömören és érdekesen! Nyugodtan tegyél be egy linket is, ha van weboldalad vagy olyan közösségi felületed, ahol aktív vagy!

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.