A biztonság Te magad vagy!

Feb 02, 2024

Én innen már könnyen beszélek... ma is megkaptam. És végül is igen. Itt már könnyebb sok minden. Nekem. Itt. Éppen most itt. Valóban, innen már könnyebbnek látszik nekem is, felesleges volt annyit stresszelni, rettegni, sírni is akár. Mert ugye az nem látszik. Pedig beszélek róla sokat, hogy 42 év és 4200 km kellett ehhez, hogy itt már könnyen beszéljek :)

Ott még azért beszéltem könnyen, mert látszólag “mindenünk megvolt” - de hogy a minden hogy lett, annak a kislánynak, akinek még gyerekszobája sem volt? Akinek az egyik neve az volt, hogy: Selejt. Mindenkinek megvan a maga története.

Képzeljétek, tényleg kiderült, hogy itt sincs kolbászból a kerítés! Főleg a jó füstölt mangalicából törnék, amikor csattogok a játszótér felé a 24 fokos februárban, ujjatlan felsőben, napfényben, virágillatban.

Ha külföldre költözöl el kell hagynod ezeket, de amikor csomagolsz, nem tudod, hogy hozod magaddal! Főleg az az érdekes, hogyan bomlanak ki azok a csomagok is, amiket egykor bezártál, elfelejtettél és porosodtak évtizedeken át! Az új helyzet segít meggyógyítani, de előbb meg kell tenni a lépést a változáshoz!

A létbizonytalanság egy olyan dolog, amelytől mindannyian rettegünk. Ha valóban a szabadságot keresed, meg kell élned ezt az érzést, hogy rájöjj arra, hogy a biztonságod Te magad vagy!

A következő hetekben erről szeretnék veletek beszélgetni, mert sokan terveztek külföldre indulni, megvalósítani a szabadúszó életet vagy legalább egy új életet, de ennek a lelki oldaláról, a hozzá szükséges belső munkáról kevés szó esik.

 

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.