60 nap és irány a Peninszula

Apr 02, 2024

60 NAP és irány a PENINSULA vagyis a spanyol félsziget!

Két évvel ezelőtt pont ugyanennyire voltunk felkészültek, vagyis semennyire, de inkább túlbiztosítottam, túlgondoltam az egészet és persze be voltam szarva. És most is, de ez már más.

Most úgy érzem, hogy muszáj menni, hogy kipróbáljuk! Most nem el kell mennünk valahová, hanem elmehetünk bárhová! Ez pedig jelentős különbség.

Amivel most nem kell foglalkoznom különösebben, a papírok. Rezidensek vagyunk, van spanyol bankszámlánk, telefonunk, spanyol vállalkozásom, igazolható jövedelemmel. Van egészség biztosításunk, sőt egész éves utasbiztosításunk is. Amikor idejöttünk, ez a része nagyon stresszes volt és az első félév ezzel ment el.

Amink nincs, pedig ide már úgy jöttünk, iskolánk. Ezt a húsvéti szünet után kezdjük tolni, mert megérkeztek a szünet előtt a harmadik harmados riportok - itt összesen 4x kapunk értékelést. Ahol a brit rendszerben kapunk 3 gyereknek helyet, azt vesszük kiindulási alapnak.
Ezek a nemzetközi iskolák a városok kertvárosaiban kapnak helyet általában, úgyhogy ezzel jelentősen szűkítjük a kört az első évre biztosan. Illetve picit kevésbé leszünk lusták, mint most, ahol 10 percre van mindkét iskola.

Amink meg végképp nincs, hiszen előbb az iskolának kell meglenni, lakásunk. De ezen nem görcsölök, 22 nyarán összesen 8x költöztünk egyik airbnb-ből a másikba, mire sikerült találnunk kutyával, ötünknek, garázzsal... Viszont most már beszélek annyira spanyolul, hogy ez nem izgat.

A következő hatvan napban fejben én már ott leszek! Ilyen képeken át.

Imádom Tenerifét és boldog leszek, amikor visszatérhetek, de most hívnak az új lehetőségek! Téged merre hívnak?

Sneak Peek: Párhuzamosan a készülődéssel, benne a változás, indulás hangulatában, nektek is írom a Szabadúszó élet külföldön anyagot, ami nektek is segít csomagolni!

Mítoszok és legendák a szabaúszásról és a digitális nomádok világáról

Szeretnéd megtudni, hogy neked való e a szabadúszás vagy a digitális nomádok világa?
Segítek neked eldönteni, hiszen egy mentornak ez a feladata.
Nem csak irányt mutatni, de a fejekben és a fogalmi zavarokban is rendet tenni.

Én is szeretnék szabad lenni

Csatlakozz hozzánk hasonló tartalmakért és még több agymenésért

Szabadúszás, online szabadság, filter és mindenmentes világ - és sok minden más.