€144,50 EUR

2 havi fizetések

Fizetési adatait egy biztonságos szerveren tároljuk a jövőbeni vásárlásokhoz

Elovastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket

Az árazás csak egy probléma a vállalkozásodban.

Készen állsz rá, hogy szabadjára engedd a képzelőerőd és játszva megoldd a vállalkozásod problémáit?

Megtanítom neked, hogyan szabadultam meg a korlátozó hiedelmeimtől! Sokszor megbénító félelmeim, hónapokig vagy akár évekig tartó elakadásaim oldottam fel kreatív gondolatkísérletekkel, amiket ma már az életem minden területén alkalmazok!

A problémáid mostantól izgalmas szellemi kihívásokká válnak!

Ára: 29 EUR

Tudatos árazás = Szárnyaló vállalkozás 2.0/ 7% IGIC inc.

 

1. modul: Hogyan számolj reális óradíjakat a saccolgatás helyett!

Kezdőként ez a legegyszerűbb módszer arra, hogy kiszámold, hogy mennyit is kellene kérned a munkádért! Hagyd abba a tippelgetést és a kamu árajánlat kéréseket, amivel másokhoz hasonlítva próbálod kikalkulálni az áraidat! Ebben a modulban végigvesszük az árazás alapjait, a fix és változó költségeket az online vállalkozásokban és azt is, hogyan határozd meg az áraidat a versenytársaidhoz képest!

Tartalom:
4 x 20 perces videós tudásanyag + munkafüzettel + prezentációkkal

Igyekszem nem rabolni az idődet, ezért rövid, gyorsan befogadható és azonnal megvalósítható anyagokat készítek, amelyekkel egy-egy óra ráfordítással tudsz minőségi változásokat hozni végre az árazásodban!

+ Excel tábla a számoláshoz

2. modul: Az értékfeltárás a vállalkozásodban: az értékalapú árazás kialakítása

Ebben a modulban végigvesszük a pozicionáláshoz szükséges lépéseket és azt is, hogy milyen üzleti modelleket tudsz kialakítani, hogy kiszabadulj az időd eladásának csapdájából!

Milyen hitrendszerek működtetik az árazásod és gátolják meg a bevételeidet? 

Megtanítalak arra, hogy felismerd azokat a forintosítható értékeid, amiket esetleg eddig ingyen adtál vagy nem számoltál vele értékként, pedig az ügyfeleid örömmel fizetnének értük! Elmesélem, hogy ez a fajta árazás miért előnyös az ügyfeleid számára is és azt is, hogy hogyan alakíthatod ki az értékalapú árazással azt az ügyfélkört, akivel öröm lesz a közös munka!

Konkrét példákkal megmutatom, hogy ismertem fel az értékalapú árazást a saját vállalkozásomban és értem el ezzel, digitális szolgáltatások értékesítésével nettó 100 millió forint feletti éves bevételt! 

Tartalom:
4 x 20 perces videós tudásanyag + munkafüzettel + prezentációkkal

3. modul: Pszichológiai tényezők és technikák az árazásban

Gyakorlati példákkal illusztrálom, hogy milyen pontokon csúszhat el egy árajánlat! Ha a szolgáltatásaidat csomagként értékesíted, akkor azokat hogyan érdemes felépíteni! Hogyan kommunikáld az áraidat? Milyen elemek szükségesek a weboldaladon, amelyek alátámasztják az áraidat?

Ex-webdesignerként ráadásul mutatok neked olyan egyszerű eladási érték növelő technikákat, amikkel ugyanazzal az ajánlattal a többszörösét tudod eladni! 

Tartalom:
4 x 20 perces videós tudásanyag + munkafüzettel + prezentációkkal

  • árajánlat sablonok
  • csomagajánlat sablonok 

 ----------------------------------------------------

BÓNUSZ: Milyen módon érdemes akciózni? Milyen más lehetőségeid vannak az árakciózás helyett?

Értéke: 49 EUR

A fizetés a biztonságos Stripe bankkártyás fizetési rendszeren keresztül történik. A bankod az aktuális napi árfolyam szerint fogja váltani az EUR/HUF konverziót.

Mivel a folyamat automatikus, ezért utalásra nincsen lehetőség.

Fizetés után egy regisztrációs felületen hozod létre a hozzáférésed az online felülethez.

Kérlek a fizetés folyamán engedélyezd az emailes értesítéseket, mert különben nem tudlak értesíteni a kurzus indulásról!

A kanári törvények alapján magánszemélyeknek csak ún. Receiptet, azaz nyugtát állítunk ki.

Amennyiben céges számlát szeretnél a vásárlásról, add meg az uniós adószámodat a vásárláskor és jelezd számlaigényed a [email protected] címen.
Utólag más névre nem tudunk számlát kiállítani vagy módosítani.

Az ajánlatok 0% áfát (VAT) és 7% IGIC (Impuesto General Indirecto Canario) tartalmaznak.

Zsuzsanna Toth, autonomo 38419 Los Realejos, Calle El Jardin 74/1. SC Tenerife, Espana NIE/NIF: Z0071282X - 7% IGIC incluido