Alakítsd ki a szolgáltatásod marketingjét a nulláról!

ONLINE MARKETING WORKSHOP - 2023. OKT√ďBER 05. 18:00 - 20:00

Van k√©t √≥r√°d arra, hogy v√©gre megtudd, mit kell tenned l√©p√©srŇĎl-l√©p√©sre?

 

OTT A HELYEM!

Elmesélem 2 percben, mi vár rád itt!

 

Miért érdemes részt venned ezen a workshopon?

Ebben a k√©t √≥r√°ban felfedem azokat a ‚Äútitkokat‚ÄĚ, amelyekre sz√ľks√©ged van ahhoz, hogy a v√°llalkoz√°sodat a teljes ismeretlens√©gbŇĎl egy olyan brandd√© v√°ltoztasd, amely folyamatos megrendel√©seket √©s loj√°lis √ľgyfeleket gener√°l! Ha m√°r pr√≥b√°lkozt√°l online marketinggel, de nem j√∂tt az √°tt√∂rŇĎ siker, itt az idŇĎ kider√≠teni, hol cs√ļsznak el a dolgok!

R√ČSZT VESZEK A WORKSHOPON!

Kiknek érdemes részt venned ezen a workshopon?

Magadra ismersz? Akkor neked való!

KezdŇĎ v√°llalkoz√≥knak

K√ľl√∂n√∂sen azoknak aj√°nlom, akik m√©g csak most kezdik el √©p√≠teni szolg√°ltat√°saik marketing strat√©gi√°j√°t √©s nem biztosak¬†a sorrendben vagy azokban az eszk√∂z√∂kben, amelyeket haszn√°lni kellene. Sokkal pontosabban l√°tod majd, hogy mivel kell foglalkoznod √©s mi az, ami nem szolg√°lja a v√°llalkoz√°sod fejlŇĎd√©s√©t.

FejlŇĎdni v√°gy√≥ szolg√°ltat√≥knak

Akik m√°r mŇĪk√∂dtetnek egy bizniszt, de √ļgy √©rzik, hogy marketing strat√©gi√°juk nem hozza a v√°rt eredm√©nyeket. Az online szolg√°ltat√°sok mellett ide tartozhatnak p√©ld√°ul sz√©ps√©gszalonok, k√∂nyvelŇĎk √©s m√°s hasonl√≥ szolg√°ltat√≥k is, akikn√©l fontos lenne az online √ľgyf√©lszerz√©s, de nem t√ļl sikeresek benne.

Kreatív szakembereknek

Grafikusok, diz√°jnerek, fejlesztŇĎk, fot√≥sok, sz√∂veg√≠r√≥k, stb., akik egy√©ni v√°llalkoz√≥k√©nt vagy szabad√ļsz√≥k√©nt dolgoznak √©s jav√≠tani szeretn√©nek a marketingj√ľk√∂n, ig√©nyes, fizetŇĎk√©pes munk√°kra v√°gynak. Mit csin√°l jobban az, akinek √°lland√≥an tele a napt√°ra √©s nem csupa probl√©m√°s √ľgyf√©llel kell dolgozniuk?

Oktatóknak, tanácsadóknak

Nyelvtan√°rok, szem√©lyi edzŇĎk, coachok, akik szeretn√©nek t√∂bb hallgat√≥t vagy √ľgyfelet toborozni is haszn√°t veszik ennek a tud√°snak.¬†Olyan szakemberek, akik √ľgyfeleknek ny√ļjtanak tan√°csot a legk√ľl√∂nf√©l√©bb t√©m√°kban (pl. √ľzleti, jogi, p√©nz√ľgyi tan√°csad√≥k stb.) √©s szeretn√©nek jobban megjelenni az online t√©rben.¬†

Hello, Zsu vagyok √©s megold√°sk√∂zpont√ļ v√°llalkoz√≥i gondolkod√°st adok √°t neked!

¬†H√ļsz √©v v√°llalkoz√≥i √©vet t√∂lt√∂ttem el az online szolg√°ltat√°sok piac√°n, kezdetben webdesignerk√©nt √©s tan√°csad√≥k√©nt. Eleinte term√©szetesen √©n is bukd√°csoltam.¬†Am√≠g nem kezdtem marketinggel foglalkozni tudatosan, addig √©n sem √©rtettem, hogy mi mi√©rt t√∂rt√©nik vagy √©pp nem t√∂rt√©nik, csak sodr√≥dtam az √°rral, hol volt munk√°m, √ľgyfelem, hol nem. Be kellett l√°tnom, hogy foglalkoznom kell ezzel √©s menet k√∂zben kider√ľlt, hogy eg√©szen m√°st gondoltam a marketingrŇĎl, mint ami.

√ČN IS M√ĀST AKAROK GONDOLNI!

√Črt√©kes√≠tettem a tud√°som online kurzusokk√©nt √©s fel√©p√≠tettem a Pixelgy√°rat,

amellyel √©vente sz√°z milli√≥ forintos bev√©telt gener√°lunk √©s m√°r t√≠z embernek adunk munk√°t. Hossz√ļ √©vek √≥ta mentork√©nt vagyok jelen a kreat√≠vok √©let√©ben √©s k√ľl√∂nf√©le online tanfolyamok m√∂g√∂tt - nyelvtanfolyamt√≥l a m√©zeskal√°cs d√≠sz√≠tŇĎ kurzusok elad√°s√°ig. Az √©vek alatt felismertem, hogy mik azok a gondolkod√°si mint√°k, amik sikerre visznek egy v√°llalkoz√°st, √©s mik azok a fontos l√©p√©sek, amiket nem hagyhatunk ki, nem ugorhatunk √°t, mert a hiteless√©g√ľnket adj√°k, az √°rainkat t√°masztj√°k al√° √©s folyamatos megkeres√©seket hoznak.

√ČRDEKEL, HOGY CSIN√ĀLTAD!

20 √©v v√°llalkoz√≥i tapasztalattal besz√©lek buk√°sokr√≥l √©s sikerekrŇĎl egyar√°nt

Voltam m√°r k√©tszer csŇĎdk√∂zelben, elbuktam a 2008-as p√©nz√ľgyi v√°ls√°gban, gyorsan kellett reag√°lnom a kovidban √©s rekordbev√©teleket csin√°ltam ‚Äúv√©szhelyzetben‚ÄĚ, m√©gis √ļgy d√∂nt√∂ttem m√°shol kezdem √ļjra az √©letem.
Jelenleg az Atlanti-√≥ce√°n mellett, a Kan√°ri-szigeteken √©lek a csal√°dommal √©s innen ir√°ny√≠tom az online v√°llalkoz√°som. Ami helyf√ľggetlen, rugalmas, √≠gy b√°rmikor m√°shov√° k√∂lt√∂zhetek vagy ezzel a m√≥dszerrel √ļjabb √©s √ļjabb v√°llalkoz√°sokat hozhatok l√©tre. Most neked is megmutatom!

IGEN, OTT A HELYEM!

Mikor lesz és milyen témákról lesz szó ezen a workshopon?

Az Alak√≠tsd ki a szolg√°ltat√°sod marketingj√©t a null√°r√≥l! workshop okt√≥ber 5-√©n, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n este ker√ľl megrendez√©sre, magyar idŇĎ szerint 18:00 √©s 20:00 √≥ra k√∂z√∂tt, a k√©rdezz-felelekkel tapasztalataim szerint m√©g f√©l √≥r√°ig eltarthat, √ļgyhogy ennyi idŇĎt kell r√°sz√°nnod!

A workshop Zoom-on fog lezajlani, amelyhez a meghívót és az instrukciókat a befizetés után fogod megkapni. 

 1. Bevezetés
 • Mi√©rt fontos a megfelelŇĎ marketing strat√©gia kialak√≠t√°sa szolg√°ltat√°sokn√°l?
 • R√∂vid bemutatkoz√°s √©s a m√≥dszer r√∂vid ismertet√©se.
 1. Marketing és a szolgáltatások
 • Mi√©rt k√ľl√∂nb√∂znek a szolg√°ltat√°sok marketing strat√©giai l√©p√©sei a term√©kek√©tŇĎl?
 • A szolg√°ltat√°sok speci√°lis jellemzŇĎi √©s kih√≠v√°sai.
 1. Hol kezdd? - Az alapok
 • C√©lk√∂z√∂ns√©g meghat√°roz√°sa √©s megismer√©se.
 • SWOT-anal√≠zis: erŇĎss√©gek, gyenges√©gek, lehetŇĎs√©gek, vesz√©lyek.
 • Miben k√ľl√∂nb√∂zik a te szolg√°ltat√°sod?
 1. A tartalom ereje
 • Hogyan √°ll√≠ts fel egy tartalomstrat√©gi√°t?
 • Blogok, cikkek, vide√≥k, podcastok ‚Äď melyik a legjobb v√°laszt√°s?
 • Tartalomtervez√©s √©s √ľtemez√©s¬†
 1. Online jelenl√©t ‚Äď a weboldalt√≥l a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ig
 • Mi√©rt fontos egy professzion√°lis weboldal?
 • SEO alapjai a szolg√°ltat√≥k sz√°m√°ra.
 • K√∂z√∂ss√©gi m√©dia strat√©gia l√©p√©srŇĎl-l√©p√©sre.
 1. E-mail marketing ‚Äď a direkt kapcsolat
 • Az e-mail list√°k jelentŇĎs√©ge √©s hogyan √©p√≠tsd fel ŇĎket.
 • H√≠rlevelek √©s automata e-mail kamp√°nyok tervez√©se.
 • M√©r√©s √©s optimaliz√°l√°s.

5 perc SZ√úNET

 1. Hirdetések és promóciók
 • Hogyan haszn√°ld a fizetett hirdet√©seket hat√©konyan?
 • Hirdet√©si platformok bemutat√°sa: Google Ads, Facebook Ads stb.
 • Retargeting √©s annak hat√©konys√°ga.

 1. Mérések, analitika és folyamatos fejlesztés
 • Hogyan m√©rj√ľk a marketing tev√©kenys√©g√ľnk hat√©konys√°g√°t?
 • Legfontosabb mutat√≥sz√°mok¬†
 • A folyamatos tanul√°s √©s optimaliz√°l√°s jelentŇĎs√©ge.

 1. Gyakori hib√°k √©s hogyan ker√ľld el ŇĎket
 • Mit csin√°l a t√∂bbs√©g rosszul?
 • Hogyan ker√ľlj√ľk el az ismert buktat√≥kat?

 1. Zárás és Q&A
 • √Ėsszefoglal√°s.
 • Gyakran feltett k√©rd√©sek.
 • Nyitott k√©rd√©sek √©s v√°laszok √©lŇĎben.

 

EzekrŇĎl m√°r sokszor, sok helyen hallott√°l, olvast√°l - de m√©g nem hallottad tŇĎlem :) Szakbarb√°r halandzsa helyett emberi nyelven, tapasztalatb√≥l fogok ezekrŇĎl besz√©lni, √ļgy hogy legal√°bb h√°romsz√°z v√°llalkoz√≥t mentor√°ltam m√°r, rengeteg p√©ld√°t √©s gyakorlati tippet tudok hozni √©les kamp√°nyokb√≥l. Igyekszem mindig olyan anyagot √∂ssze√°ll√≠tani, amit a nagyon kezdŇĎk √©s a halad√≥bbak is hasznos√≠tani tudnak.

Term√©szetesen az √©lŇĎ nem csak visszan√©zhetŇĎ lesz, de a felv√©telt megkapj√°tok √∂r√∂kre, azaz mindenkinek let√∂lthetŇĎv√© teszem, a megval√≥s√≠t√°shoz pedig kaptok egy munkaf√ľzetet is, ami tele lesz tov√°bbi hasznos tudnival√≥kkal, linkekkel.

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem csak visszan√©zhetŇĎ lesz, hanem le is tudod majd t√∂lteni √©s √∂r√∂kre a Ti√©d, b√°rmikor megn√©zheted majd, ha elakadn√°l, hogy mi a k√∂vetkezŇĎ l√©p√©s!

A workshop az√©rt workshop, mert igen, a v√©g√©n term√©szetesen tudtok k√©rdezni illetve v√©gig n√°lad lesz egy munkaf√ľzet is, amelybe tudsz jegyzetelni is

A megrendel√©skor bankk√°rty√°val azonnal ki tudod egyenl√≠teni a d√≠j√°t √©s ezzel m√°ris foglalod a helyed! Mivel Zoomos workshop lesz, ez√©rt a l√©tsz√°m limit√°lt - max. 500 fŇĎ
Webin√°rhoz nem kell a Zoomot telep√≠tened, csak megnyitni a kapott linket. A vide√≥t √©s az elŇĎad√°shoz kapott anyagokat pedig k√ľl√∂n fogjuk elk√ľldeni neked!

Sajnos errŇĎl m√°r lecs√ļszt√°l!

Close